Nadja Gisselbæk

evenTHYrlig baggrund

Bag EvenTHYrlig står Nadja Gisselbæk. Jeg har en kæmpe kærlighed til naturen, og med EvenTHYrlig vil jeg gerne give naturoplevelser videre.

Naturen er for os alle, også dig, der ikke har et par vandrestøvler, kørekort til en trangia eller et par Haglöfs-bukser. I naturen er alle velkomne, og med EvenTHYrlig ønsker jeg at invitere alle, der har lyst, ud og opleve naturen på en ny måde.

Jeg har altid elsket at være i naturen og mærket, at den har gjort mig godt. Efter at have boet mange år i storbyen, mærkede jeg virkelig længslen efter mere natur i mit liv.

Så min familie og jeg flyttede fra buldrende storby (som jeg virkelig også elsker) til den vilde vestkyst. Her i Thy er vild natur min baghave, og jeg fik lyst til at undersøge natur på et dybere plan, – som natur i en ydre og en indre forstand. For vi er natur, som vi mærker, når det bruser indeni, eller når vi mærker den indre solstråle.


Naturen tillader en masse vildskab


Nadja Gisselbæk, EvenTHYrlig

naturterapeut

hvad er dog det?

Jeg tog i 2022 naturterapeutuddannelsen, som åbnede for en masse redskaber til at udfolde den indre natur med hjælp fra den ydre. Herfra er jeg uddannet til at lave terapi i og med naturen. Det har været en fantastisk rejse, professionelt og personligt.

At sove ude alene, at lave mad og være i naturen i alt slags vejr, det oplever jeg, bringer os i en hel særlig tilstand (af større kontakt til os selv). Naturen er som den er, og at være i den og bruge den som terapeutisk rum, det kan noget helt unikt. Virkningsfuldt og uhøjtideligt.

Med EvenTHYrlig ønsker jeg, at mange flere oplever, hvordan naturen kan nære vores indre, og det på en måde uden, at det bliver helt urtet.